Varumärken Produkter
Psst...

Letar du efter T-Blå?

T-Blå® Spolarvätsk i ny cirkulär förpackning av monomaterial och av 22% återvunnen plast.
Aktuellt

T-Blå i ny cirkulär förpackning

Nyhet! 3L T-Blå® Spolarvätska -18°C Färdigblandad har nu fått den senaste generationens förpackning: påse gjord i monomaterial som är optimerad för förpackningsåtervinningen. Påsen består dessutom av 22% återvunnen plast.

En titt i backspegeln

För över 15 år sedan var vi först på marknaden med att lansera spolarvätska i påsar – en förpackning som revolutionerade marknaden för spolarvätskor.
Med denna innovation minskades plastmängden med 65% jämfört med spolarvätska fylld på dunk.

I över 10 år har vi kontinuerligt konverterat spolarvätskeförpackningar från dunk till påse. Det har blivit en enorm plastbesparing räknad över åren: över 1290 ton!

Nya hållbara innovationer

Nu tar vi nästa steg in i framtiden och presenterar den första spolarvätskan i en cirkulär påse. Cirkulär innebär att påsen är återvinningsbar och är dessutom gjord av återvunnen plast.

Tack vara att påsen består av monomaterial, dvs. en typ av plast och inte en sammansättning av flera olika plastsorter, är den optimerad för återvinning.
Vår nya påse består dessutom av 22% återvunnen plast. Enkelt uttryckt är den framställd av material som redan använts och är optimerad för att kunna återvinnas igen – en cirkulär rörelse.

 

Till produkten T-Blå i Cirkulär förpackning ->