Varumärken Produkter
Psst...

Letar du efter T-Blå?

Vi är Kemetyl Gruppen

Kemetyl Gruppen erbjuder en bred produktportfölj av konsumentprodukter inom bilvård, hem och trädgård. Utöver detta har Kemetyl en betydande produktion av teknisk sprit, som huvudsakligen används inom den offentliga sektorn i Sverige och Norge.

Koncernen omsätter totalt ca SEK 1,1 miljarder med försäljning inte bara över hela Europa utan även i Afrika och Asien. Totalt har Kemetyl ca 180 medarbetare i 9 länder, två egna produktionsanläggningar, en tankterminal och flera lagerlokaler.

Kemetyl är en av de absolut största aktörerna inom produktion, marknadsföring och försäljning av kemtekniska produkter i Europa. Företagets fysiska närvaro på flertalet marknader möjliggör en lokal närvaro hos kunderna och goda insikter i de olika marknadernas förutsättningar vilket säkrar en god servicenivå med hög leveranssäkerhet.

Kortfattat

1918 Grundades
65 Medarbetare
300 miljoner kronor i omsättning

100 år av teknisk sprit

1918 grundades företaget Försäljningsaktiebolaget Sulfitsprit AB, vars syfte var att hantera all försäljning av sulfitsprit i Sverige. Mer än 100 år senare kan bolaget se tillbaka på en brokig historia, men en tydlig affärsidé som inte har övergetts. Idag är bolaget en av Europas största producenter av tekniska alkoholer. Vi är Kemetyl.

Läs mer om vår historia

Gör skillnad tillsammans med oss!

Våra anställda är en viktig del i Kemetyls framgång. Det är våra medarbetare som driver Kemetyl framåt varje dag och bidrar till företagets utveckling och tillväxt.

Vill du bli en i teamet?
Här hittar du våra lediga tjänster. Eller så är du välkommen att skicka oss en spontanansökan.

Jobba hos oss

Har du en fråga?

Kontakt

Fyll i dina kontaktuppgifter här nedan så kontaktar vi dig inom kort.