Varumärken Produkter
Psst...

Letar du efter T-Blå?

Aktuellt

Vi utökar vårt sortiment med Plastic Padding

Ett mycket uppskattat och välkänt svenskt varumärke som grundades redan 1956. Plastic Padding erövrade Norden med sin produkt Kemisk Metall för 50 år sedan och levererar nu produkter för olika områden så som hemmet, båt och bil.

Ett mycket uppskattat och välkänt svenskt varumärke som grundades redan 1956. Plastic Padding erövrade Norden med sin produkt Kemisk Metall för 50 år sedan och levererar nu produkter för olika områden så som hemmet, båt och bil. Plastic Paddings fyllmedel och spackel fyller, monterar, tätar, reparerar och ersätter trä, metall, sten, glasfiber och hårdplast.

Produkterna uppskattas för sina många utmärkta egenskaper och fördelar: de är lätta att använda, mångsidiga, snabbtorkande och starka, de krymper inte samt smidiga att efterbehandla.

Kemetyl är stolt att ta över Plastic Padding-produktportföljen från Henkel. Sedan den 18 December 2019 är Kemetyl ägare av produktsortimentet. För försäljning och även övriga frågor hänvisar vi till vår kundtjänst, kontaktinformationen finns här.

Vi ser fram emot att fortsätta den framgångsrika resan med Plastic Padding-produktfamiljen.