Hem och Fritid

Kemetyl T-Röd är en av våra mest kända och uppskattade produkterna för hemmet och huset och den ingår i ett sortiment av produkter för  användning ute och inne i hemmet.  Vi har produkter för villan, båten, fritidshuset, verandan, altanen, terrassen och utemöblerna.

I många fall kan Kemetyl T-Röd användas som fläckborttagningsmedel där det normalt krävs specialprodukter.

Kemetyl har även en lång rad produkter för huset. Vi säljer Fasadtvätt som används för att tvätta hus och rengör både träfasader och tegelfasader. Fasadtvätten kan även användas till att tvätta trädgårdsmöbler. Vår Grovrent tvättar ytor som skall målas eller behandlas och vi säljer en terrassrengöring som används för att tvätta altan, trädäck eller trall. Den avlägsnar även tidigare oljebehandling och tar bort fett och smuts.

Vi har också en populär rengöringsspray som tvättar grillar, ugnar och spisar.

Kemetyl säljer även Algrengöring som är en mögeltvätt för rengöring av till exempel stenplattor, trä, terrassdäck, garageportar, källargolv och garagegolv. Vi har även issmältare som inte skadar betongplattor, stenplattor, golv eller mattor, samt en kylarvätska som är mindre skadlig för miljön. Den förhindrar frost i rör, avlopp, vattenlås, toaletter och vattentankar.